İSTANBUL'DA ÇAĞDAŞ SANAT

İSTANBUL'DA ÇAĞDAŞ SANAT

İstanbul Politikalar Merkezi'nin hazırladığı "İstanbul Perspektifleri" başlıklı söyleşilerin dokuzuncusu, Prof Dr Ali Akay'ın katılacağı "İstanbul’da Çağdaş Sanat: Yapılar, Süreçler" temasıyla 21 Kasım'da Minerva Han'da.

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi (İPM), 2018-2019 döneminde başlayan İstanbul kültür-sanat hayatının şekillenmesinde etkin rol oynamış aktörlerle izleyicileri buluşturduğu "İstanbul Perspektifleri" başlıklı aylık söyleşi serisinin dokuzuncu konuğu "İstanbul’da Çağdaş Sanat: Yapılar, Süreçler" başlığıyla 21 Kasım 2019 tarihinde saat 17.00'de Sosyolog ve Küratör Ali Akay.

Yer: İstanbul Politikalar Merkezi, Minerva Han, Karaköy

Prof. Dr. Ali Akay Kimdir?
Paris’te 1976-1990 yılları arasında Sosyoloji, Felsefe ve Siyaset Bilimi okudu. 1986 yılında “Türklerde Devletçi İktidarın Oluşumu” adlı doktora tezini savundu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı olan Akay, aynı zamanda sergi küratörlüğü yapmaktadır. Çeşitli dergilerde sanat, sosyoloji ve felsefe alanlarında makaleleri ve kitapları yayımlandı.

Google+ WhatsApp