ÇAĞAN IRMAK’IN GÖZÜYLE YEŞİLÇAM

ÇAĞAN IRMAK’IN GÖZÜYLE YEŞİLÇAM

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği, başrolünde ise Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı"nın ilk tanıtım videosu yayımlandı

"Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı"nın çekimlerine geçen haftalarda başlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak’ın oturduğu 1960’lı yılların Türkiye’sini günümüze taşıyacak olan dizinin ilk tanıtım videosu yayımlandı.

Dizi 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatıyor.

Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek.

Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.

Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi isimlerde yer aldığı dizinin,  senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül üstleniyor.

Google+ WhatsApp