BİR YILBAŞI GECESİ BİR RADYO YAYINI

BİR YILBAŞI GECESİ BİR RADYO YAYINI

Nuri Karadeniz’in rol aldığı tek kişilik “Göç Dalgası” oyunu 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.30’da Beşiktaş’ın cep sahnesi Ezop Sahne’de.

Ezop Sahne prodüksiyonu tiyatro oyunu, Bir yılbaşı gecesi, tarihî bir kırılmanın eşiğindeki dünyada, insanlığı etkileyecek çok önemli bir adım atmaya hazırlanan bir radyocunun hikâyesi, 21 Kasım çarşamba günü tiyatroseverlerle buluşacak.

Bir yılbaşı gecesi bir radyo yayını... Zaman gibi mekân da belirsiz. Dünya, tarihî bir kırılmanın eşiğinde ve ünlü radyocu, hayatını değiştirecek önemli bir adım atmaya hazırlanmakta. Bu adım insanlığı nasıl etkileyecek?

Varlıklı ve ayrıcalıklı insanlar tarafından “Göç Dalgası” adlı bir proje geliştirilmiş; sıradan insanların, bir radyo dalgası ile bilinçlerini kaybederek her emre itaat eden kölelere dönüştürülmesi planlanmıştır. Buluş ortada; fakat kim yapacak bu uygulamayı ve tam olarak neye dönüşecek insanlar? Hem böyle bir şey mümkün olabilir mi; yoksa anlatılanlar sadece kurgudan ibaret bir distopya olarak mı kalacak hafızalarda?

Yapım: Ezop Sahne
Yazan: Yusuf Dündar
Yöneten: Burcu Salihoğlu
Reji Asistanı: Ahmet İlker Ergin
Dekor Tasarım & Styling: Tomris Kuzu
Işık Tasarım: Cem Yılmazer
Müzik: GTR Jingle (Gökhan Türkmen & Aytaç Özgümüş
Koreografi: Hicran Akın
Video: Gülay Özbilge
Dijital Tasarım: Banu Yılmaz
Oynayan: Nuri Karadeniz
Oyun Süresi: Tek Perde

Google+ WhatsApp