Kategori : SİNEMA

"MÜSLÜM BABA" ROLÜYLE TİMUÇİN ESEN KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!

59 yıllık hayatına sonsuz acı sığdırarak sanatında devleşen Müslüm Gürses’in yaşamını anlatan MÜSLÜM filminin galası yapıldı. Aylardır sır gibi saklanan Timuçin Esen’in Müslüm Gürses hali ilk kez izleyiciyle buluşurken izdihama neden oldu.

TOKYO ÖNCESİ

TOKYO ÖNCESİ "SON ÇIKIŞ"

Ödüllü yönetmen Ramin Matin’in şehir insanının günlük yaşam mücadelesini, absürtlüklerle dolu macerasını anlatan “Son Çıkış” özel gösteriminde film ekibi ve özel davetliler bir araya geldi.

!f'e Veda

!f'e Veda

Serra Ciliv ve Pelin Turgut, !f istanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin Direktörlüğünden Alındı

6.Boğaziçi Film Festivali başlıyor

6.Boğaziçi Film Festivali başlıyor

BU yıl 6.sı düzenlenecek Boğaziçi Film Festivali, 26 Ekim’de başlıyor. Türkiye ve dünya sinemasının en yeni ve ödüllü örneklerini İstanbullu sinemaseverlerle buluşturacak festivalin tanıtım toplantısı ise Beyoğlu’nda yapıldı.

ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ İKİNCİ DURAĞI ESKİŞEHİR!

ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ İKİNCİ DURAĞI ESKİŞEHİR!

Altıncı kez düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, rotasını Eskişehir’e çevirdi.12-14 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleşecek Festival,Taşbaşı Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Kırmızı Salon) sinemaseverlerle buluşacak.

ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ BAŞLADI!

ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ BAŞLADI!

Bu yıl altıncı kez düzenlenen Festival, 8-10 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi Sinema Salonu (SineBu), 12 - 14 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de Taşbaşı Kültür ve Sanat Merkezi (Kırmızı Salon), 17 - 21 Ekim tarihleri arasında ise Ankara’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Goethe-Institute Ankara’da sinemaseverleri ağırlayacak.