CAN BONOMO VE DEMET EVGAR’DAN “RÜYAMDA BULUTTUM”

CAN BONOMO VE DEMET EVGAR’DAN “RÜYAMDA BULUTTUM”

Rock müziğin başarılı ismi Can Bonomo ve başarılı oyuncu Demet Evgar, Bonomo’nun Rüyamda Buluttum isimli yeni şarkısı için bir araya geldi

Can Bonomo söz ve bestesi kendisine ait olan “Rüyamda Buluttum” şarkısını ünlü oyuncu Demet Evgar ile birlikte seslendirecek.

İki ünlü isim birlikte seslendirdikleri parça 13 Ağustosta Avrupa Müzik markası ile dinleyicilerle buluşuyor.

 ‘’Rüyamda Buluttum’’ şarkısını beş sene önce yazdığını belirten Bonomo, bir türlü kaydetmeye fırsat bulamadığını söylüyor.

“İyi ki beş sene önce kaydetmemişim” diyen şarkıcı duygularını şu sözlerle dile getirdi: “ Öyle olsaydı belki de çok değerli arkadaşım Demet Evgar ile beraber söyleme fırsatını bulamayacaktım. Demet, dokunduğu her şeye muazzam bir derinlik ve koşulsuz özebirlik katabilen muazzam bir yetenek. Kendisiyle beraber şarkı söylemeyi herhalde çok hayranı olduğum Wax Poetic’in İstanbul albümünü dinlediğimden beri hayal ediyordum”

Demet Evgar ise, ‘’Kıymetli arkadaşım Can’ın masalsı, şiirsel dünyasına beni davet etmesiyle eski arkadaşlığımıza unutulmaz bir anı kattık. “Rüyamda Buluttum” şarkısı ilk dinlediğimde eşlik etme arzusu uyandırdı. Sevgili Ece, Can Saban ve Bonomo ile unutulmaz bir gün daha geçirdik hem de eski unutulmaz günlerimizi anarak. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Dinleyicilerle birlikte söyleyeceğimiz günü iple çekiyorum.’’ dedi.

Rüyamda Buluttum ile aynı anda yayınlanan Acı Kiraz’ın da söz ve bestesi Can Bonomo'ya ait.  Şarkıların düzenlemeleri Can Saban imzası taşırken, şarkıların kayıt, mix ve mastering işlemleri Ali Rıza Şahenk tarafından The Fatlab'de yapıldı. Kapak görseli de  Can Bonomo tarafından tasarlandı.

Google+ WhatsApp